Zo’n 42 jaar geleden ben ik begonnen als fysiotherapeut, een veelzijdig en altijd leuk en interessant vak. Leuk werk en daarnaast het contact met mensen die altijd verschillend zijn en verschillend omgaan met hun klachten.

Door verschillende opleidingen en nascholingen is het vak alleen maar mooier en interessanter geworden gedurende de jaren mi, en hierdoor nemen de mogelijkheden die je kan bieden om tot herstel te komen toe.

Ook als een mogelijkheid tot herstel niet binnen de verwachtingen ligt is er veel mogelijk ten aanzien van welbevingen en kwaliteit van leven, opvallend is dan hoe verschillende opleidingen dan bij elkaar komen en elkaar qua mogelijkheden versterken.

Na 42 jaar vind ik het nog steeds een fantastisch vak, en hoop ook nog een poosje door te mogen gaan!


Naast het werk ben ik ook betrokken bij:

- Als IOF oedeem/lymfdrainage coach sinds 2004, want de meesten van ons werken zonder oedeem collega’s in een praktijk en dan is er een vraagbaak bij problemen.
- De NVFL als bestuurslid van de afdeling Noord Brabant, de beroepsvereniging van de oedeem/ oncologie fysiotherapeuten.
- Lid van de FyNeOn ( Fysiotherapeuten Nederland gespecialiseerd in de Oncologie) sinds 2013 en sinds 2020 coach van de afdeling Den Bosch.
- Lid neurologiewerkgroep de Tolbrug Oss sinds 1998.
- Lid van het Parknet, het mono en multidisciplinair overleg sinds 2011
- Coördinator Parkinson support palliatieve zorg 2020
- Lid Chronisch Zorgnet; sinds 2013 claudicatio intermittens, 2018 hartfalen en in 2020 COPD
- Voor de verschillende netwerken moeten we jaarlijks diverse bijeenkomsten bijwonen ter bevordering en ondersteuning van de specifieke kennis

BIG-nummer: 29035069104